Tekstkracht werkt zo:

Eerste kennismaking

Ik wil graag weten met wie ik zakendoe! Daarom wil ik allereerst graag van je horen wie je bent en welk bedrijf je vertegenwoordigt. Dat geeft mij direct inzicht in je doelgroep; nodig om een tekst met de juiste tone of voice te schrijven.

Ontdekken wat ik voor je kan betekenen

Wil je dat ik een zakelijke tekst herschrijf of alleen corrigeer? Mag ik je tekst alleen finetunen of mag deze hevig op de schop? Is er ruimte om de tekst te verrijken met nieuwe content of staat de huidige vorm vast? En wil je de lezer hoofdzakelijk informeren of juist stevig overtuigen? Zaken die we kort en bondig met elkaar bespreken voordat ik enthousiast voor je aan de slag ga.

Prijsafspraken

Wil je dat ik aan het werk ga met bestaande teksten? Die krijg ik graag even onder ogen om het verwachte benodigde aantal uren realistisch in te schatten. Daarna spreken we duidelijk met elkaar af of Tekstkracht:

  • factureert op basis van uren x tarief
  • de opdracht aanneemt tegen een vaste prijs
  • extra uren in rekening mag brengen als het aantal begrote uren onverwacht wordt overschreden. Tekstkracht trekt hierover bijtijds aan de bel! Bij tussentijdse vragen of opmerkingen neem ik beslist contact met je op.

Oplevering van de tekst

Zijn we het eens geworden over de opdracht, dan plannen we die in goed overleg in. Ik lever de (nageziene) tekst op de afgesproken dag bij je op of eerder, onvoorziene omstandigheden daargelaten. Drie professionele tekstschrijvers vormen mijn achtervang bij calamiteiten; de voortgang is dus altijd geborgd.

Check klanttevredenheid

Ik vind het waardevol om te weten of je tevreden bent over mijn werk.

Aarzel dus vooral niet om hierover je mening te geven!